News

CUM SA-TI CUMPERI O CASA!, editia a 3-a
a iesit de la tipar

Lansare carte

Volumul are 14 capitole, cu informatii despre evolutia preturilor, cate ansambluri rezidentiale noi sunt pe piata si care sunt diferentele intre acestea, de ce tinem cont la alegerea unei locuinte noi, despre zone, verificarea tehnica, obtinerea creditelor, cum vom locui in viitor si in ce tari sunt cele mai bune investitii in case.

Cum sa-ti cumperi o casa!, editia a 3-a are un tiraj de 3.000 exemplare si se gaseste in librariile Diverta si Carturesti sau online pe www.emag.ro, www.dol.ro, www.elefant.ro, www.carturesti.ro si www.librarie.net.

Pentru stiri la zi despre distributia cartii, puteti accesa pagina de Facebook:
https://www.facebook.com/cumsacumperiocasa/


Despre Cum sa-ti cumperi o casa!, editia a 3-a

Ghidul imobiliar Cum sa-ti cumperi o casa! va ajuta sa faceti din orice locuinta o afacere.
Fie ca intentionati sa va cumparati prima garsoniera sau prima vila, cea mai buna alegere o veti face atunci cand veti sti unde sa cautati cele mai bune oferte, de ce sa tineti cont la selectia lor si cand este momentul potrivit pentru a investi.

Ce taxe trebuie sa platiti la cumpararea unei locuinte? De ce trebuie tinut cont la alegerea unui apartament nou? Care este diferenta intre creditele de la Prima casa si creditele ipotecare si cele imobiliare? Ce este sistemul co-living, care ia avant in tarile occidentale? Sunt intrebari la care veti afla raspunsul citind aceasta carte.

Toate aceste informatii sunt structurate, actualizate si presarate cu multe exemple, cu asa da si asa nu, din experienta a peste 15 ani de jurnalist economic si consultant media in domeniul imobiliar al autoarei Maria Seder Neda.

Acum, in Romania, location inseamna mult mai mult decat pe vremea parintilor nostri si chiar mai mult decat acum cativa ani, mai ales in marile orase, unde piata s-a dezvoltat accelerat.

Location semnifica zona, dar si vecinatati –printre care apropierea de parc este cea mai importanta, nivel al infrastructurii, facilitati urbane, facilitati sociale, metode de petrecere a timpului liber in apropiere. Mai multe detalii despre alegerea zonei gasiti in capitolul special alocat acestui subiect.

Doua ansambluri rezidentiale premium construite in urma cu 10 ani sunt printre cele mai bine cotate si astazi in Bucuresti si chiar depasesc nivelul multora aflate in constructie. Aflati care sunt acestea si ce criterii respecta ele, pentru ca si ansamblul rezidential pe care il veti alege sa fie la fel de bun.

Pe langa aceste sfaturi, in editia a 3-a sunt prezentate numeroase grafice comparative cu evolutia dobanzilor si a preturilor locuintelor, in Romania si in tari din Uniunea Europeana, in ultimii 10 ani.

Iar pentru cei care doresc sa investeasca in locuinte in afara granitelor Romaniei, in carte este prezentat si detaliat un tabel cu yieldul (randamentul anual) al plasamentelor in case din 37 tari si exemple de locuinte cumparate de romani in strainatate.

Cartea este disponibila la vanzare incepand cu luna iunie. Costul unui volum CUM SA-TI CUMPERI O CASA!, editia a 3-a este de 24,95 lei, dar periodic va intra in diverse promotii, in retelele de distributie.


Unde se gaseste cartea
  1. In librariile Diverta si pe site-ul retelei
  2. elefant.ro
  3. emag.ro
  4. Librariile Carturesti si pe site-ul retelei
  5. www.librarie.net
Copyright © 2013 mediaPR.ro